Golfkar kopen

Voor het kopen van een elektrische golfkar bent u bij Bensel Cars aan het juiste adres. Een elektrische golfkar kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Niet voor niets worden golfkarren in veel verschillende branches ingezet. Standaard hebben wij onderstaande modellen voor u klaarstaan. Voor iedere toepassing een kar. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op.

De modelnamen zijn als volgt opgebouwd:
Cijfer = aantal passagiers / C = Cargo (kleine laadbak) / LC = Large Cargo (grote laadbak met hydraulisch kiepsysteem) /
FF = Flip Flop (stoeltjes of laad plateau (omklapbaar) / R = Road (met kenteken) H = High (verhoogde karren)

Nieuwe en gebruikte golfkarren

Bensel Cars verkoopt zowel nieuwe als gebruikte golfkarren. Voor twee, vier, zes en acht personen. Klik hier voor een overzicht van de gebruikte voertuigen. Deze gebruikte golfkarren zijn vaak als demo gebruikt of worden tweedehands aangeboden. Tevens beschikken wij over golfkarretjes met laadbak.

De kenmerken van de Bensel Cars

De golfkarren zijn standaard voorzien van hoogwaardige onderdelen en materialen, waaronder:

  • Programmeerbare Curtis controllers;
  • Trojan accu’s;
  • complete verlichting voor en achter + knipperlichten;
  • lichtmetalen velgen en metallic lak;
  • claxon;
  • intelligente hoog frequent laders.

Daarnaast is het mogelijk om de golfkar te voorzien van een onderhoudsvrije accu. Deze gaat langer mee en is milieuvriendelijker. Bij een onderhoudsvrije accu komen er geen schadelijke gassen vrij (bij het laden). Daarnaast zijn het bijvullen van gedemineraliseerd water en het lekken van accuzuur verleden tijd.

Op de openbare weg met een golfkar

De golfkarren van Bensel Cars zijn leverbaar met een Europese toelating voor de openbare weg. Wilt u op een openbare weg rijden met een golfwagen? Dan is het belangrijk dat de golfkar voorzien is van een kenteken. Ook dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Met de wegtoelating is het mogelijk om vrijwel overal te komen met een golfkarretje.

Golfkar kopen?

Alle golfkarren uit ons assortiment voldoen aan strenge eisen ten aanzien van het milieu. Heeft u een golfkar op het oog? Vraag dan een offerte aan op onze website.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over één van onze golfkarren? Of heeft u specifieke wensen voor een nieuw golfkarretje? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u gaan wij dan op zoek naar een geschikte golfwagen die voldoet aan uw wensen.