Modellen

Elektrische voertuigen of golfkarren voor personenvervoer, groenonderhoud en als transportwagen

Modellen

Elektrische voertuigen of golfkarren voor personenvervoer, groenonderhoud en als transportwagen

Golfkar kopen | Direct uit voorraad leverbaar!

Een golfkar elektrisch nieuw kopen? Dat kan bij Bensel Cars. Wij verkopen elektrische golfkarren en andere voertuigen voor diverse toepassingen met en zonder kenteken.

Bensel Cars produceert en assembleert elektrische voertuigen (EV’s) die geschikt zijn of speciaal gemaakt worden voor: personenvervoer (2 tot 8 personen), groenonderhoud of als transportwagen, met en zonder kenteken.

Een uitgebreid assortiment met voor elke soort toepassing een passend model. Bekijk nu ons aanbod golfkarren en klik op een product voor meer informatie. 

Vanwege de uitgebreide standaard uitvoering van alle Bensel golfkarren hebben wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de branche. Bij maatwerkproducten kunt u het niet gek genoeg bedenken. Van ambulance tot catering wagen, wij maken het!

Golfkar met golftashouders 2 personen

Model: BSN2

Golfkar met laadbak voor 2 personen

Model: BSN2C

Golfkar met flipflop 2 - 4 personen

Model: BSN2FF

Verhoogde golfkar met laadbak 2 personen

Model: BSN700LI

Golfkar met grote laadbak 2 personen

Model: BSN2LC

Golfkar met golftashouders 4 personen

Model: BSN4

Golfkar met laadbak voor 4 personen

Model: BSN4C

Golfkar met flipflop 2 - 6 personen

Model: BSN4FF

Golfkar met kenteken voor 2 personen

Model: BSN2R

Golfkar met kenteken en laadbak 2 personen

Model: BSN2RC

Golfkar met kenteken voor 4 personen

Model: BSN4R

Verhoogde golfkar met kenteken en laadbak 2 personen

Model: BSN700R

Golfkar catering uitvoering 2 personen

Model: BSN2FT

Verhoogde golfkar 4 personen

Model: BSN400

Verhoogde golfkar 2/4 personen

Model: BSN200FF

Verhoogde golfkar met flip flop 6 personen

Model: BSN400FF

Een Bensel kopen: de kenmerken

Wanneer u een golfkar gaat kopen bij Bensel Cars is de golfcar standaard voorzien van hoogwaardige onderdelen en materialen, waaronder:

 • Programmeerbare Curtis controllers
 • Mogelijkheid van onderhoudsvrije accu’s
 • Trojan accu’s
 • Complete verlichting: voor en achter is standaard
 • Knipperlichten in de basisuitvoering
 • Altijd lichtmetalen velgen
 • Metallic lak zonder meerprijs
 • Claxon is standaard
 • Intelligente hoog frequent laders

Onderhoudsvrije accu

Het is mogelijk om de golfkar te voorzien van een onderhoudsvrije accu. Deze gaat langer mee en is milieuvriendelijker. Bij een onderhoudsvrije accu komen er geen schadelijke gassen vrij (bij het laden). Daarnaast zijn het bijvullen van gedemineraliseerd water en het lekken van accuzuur verleden tijd.

Vraag een gratis demo aan

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bepaald model golfkar wilt u natuurlijk ervaren hoe de golfcar rijdt. Wij bieden u daarom een gratis demo aan. Op locatie komen wij dan bij u langs om een demonstratie te geven. Onze medewerker vertelt u alles wat u moet weten over de golfkar. Daarnaast is er natuulijk volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wilt u een afspraak maken voor een gratis demo? Klik dan op de ‘Meer informatie’ button van de golfkar in kwestie en vul het formulier in op de pagina. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Mocht u de voorkeur geven aan persoonlijk contact, mag u altijd even bellen naar 055-3030915.

Op de openbare weg met een golfkar

De golfkarren van Bensel Cars zijn leverbaar met een Europese toelating voor de openbare weg. Wilt u op een openbare weg rijden met een golfwagen? Dan is het belangrijk dat de golfkar voorzien is van een kenteken. Ook dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Met de wegtoelating is het mogelijk om vrijwel overal te komen met een golfkarretje.

Nieuwe en gebruikte golfkarren

Bensel Cars verkoopt zowel nieuwe als gebruikte golfkarren. Voor twee, vier, zes en acht personen. Klik hier voor een overzicht van de gebruikte voertuigen. Deze gebruikte golfkarren zijn vaak als demo gebruikt of worden tweedehands aangeboden. De prijs voor deze occasions valt vaak lager uit dan voor modellen die nieuw zijn.

Bovendien rijden tweedehands golfwagens even fijn als nieuwe modellen, zijn ze in prima staat en kan u er nog jaren plezier van beleven. Een golfkar kopen die gebruikt is kan een prima alternatief zijn als u minder budget te besteden heeft. Tevens beschikken wij over golfkarretjes met laadbak.

Daarom kiezen voor Bensel Cars:

 • Standaardmodellen leverbaar binnen 2 - 5 werkdagen
 • Kan volledig op uw wensen worden afgestemd
 • Bewezen veilig
 • Bespaar op onderhoud, energie en levensduur batterij

Golfkar kopen? Bekijk ons aanbod!

Alle golfkarren uit ons assortiment voldoen aan strenge eisen ten aanzien van het milieu. Heeft u een golfcar op het oog? Wilt u meer informatie over de golfkar ontvangen voordat u tot kopen overgaat of heeft u specifieke wensen voor een nieuw golfkarretje? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u gaan wij dan op zoek naar een geschikte golfwagen die voldoet aan uw wensen.

Bensel Cars

Nieuwe & Gebruikte voertuigen, Onderdelen & accessoires, Service,
Servicecontracten, Uitleen & Verhuur

Bensel Cars

Nieuwe & Gebruikte voertuigen, Onderdelen & accessoires, Service & Servicecontracten, Uitleen & Verhuur